Ilayda Alişan / İlayda Alişan Saç Rengi - Ilayda alisan was born on january 1, 1996 in istanbul, turkey.. İlayda alişan'ın kaç yaşında olduğunu merak ediyorsanız i̇layda alişan'ın doğum tarihi 26 şubat 1996 yılıdır. Bilgi üniversitesi moda tasarım bölümünde eğitimine devam etmektedir. Çocukluk yaşlarından beri oyunculuk ile iç içe olan i̇layda alişan,reklam filmlerinde oynamış ve ardından 2011 senesinde. Serçe sarayı, bana sevmeyi anlat, çukur, hakan muhafız, şampiyon gibi projelerde yer alan i̇layda alişan kimdir?kanalımıza abone olmayı unutmayın. Oyunculuğa bir çocuk sevdim dizisi ile başlamıştır.

İlayda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğdu. She is an actress, known for çukur (2017), the protector (2018) and terapist (2021). İlayda alişan (born 26 february 1996) is a turkish actress. Kamera karşısına ilk kez bir çocuk sevdim isimli dizi ile geçen i̇layda alişan, eğitimlerine devam bir çocuk sevdim isimli diziden sonra pek çok yapımda yer alan i̇layda alişan, dizide merve karakterini. She is a graduate of behçet kemal çağlar high school.

Ece Yaşar & İlayda Alışan Çukur Akşın & Karaca | Ünlü ...
Ece Yaşar & İlayda Alışan Çukur Akşın & Karaca | Ünlü ... from i.pinimg.com
27 şubat 1996, i̇stanbul), türk aktris. People who liked ilayda alisan's feet, also liked İlk olarak 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. İlayda alişan'ın kaç yaşında olduğunu merak ediyorsanız i̇layda alişan'ın doğum tarihi 26 şubat 1996 yılıdır. İlayda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğmuştur. Kariyerine reklam filmlerinde oynayarak başlayan i̇layda alişan 2011 yılında bir. Sinema ve dizi oyuncusu olan i̇layda alişan, behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra i̇stanbul bilgi üniversitesi'nde. Behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitimini tamamlayan güzel oyuncu küçük yaşlarda oyunculukla tanışmıştır.

İlayda alişan haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan i̇layda alişan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası.

İlk olarak 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. 27 şubat 1996, i̇stanbul), türk aktris. Bilgi üniversitesi moda tasarım bölümünde eğitimine devam etmektedir. 26 şubat 1996, i̇stanbul, türkiye), türk sinema ve dizi oyuncusu. Ilayda alisan was born on january 1, 1996 in istanbul, turkey. İlayda alişan height, weight, age, net worth, career, dating, body statistics & facts. ♡ like or reblog if you save; Oyunculuğa bir çocuk sevdim dizisi ile başlamıştır. İlayda alişan çukur akşın ve masumiyet ela karakterleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. İlayda alişan haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan i̇layda alişan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası. Ardından, benim adım gültepe ve serçe sarayı gibi dizilerde birçok önemli oyuncu ile çalışma fırsatı bulmuştur. İlayda alişan'ın kaç yaşında olduğunu merak ediyorsanız i̇layda alişan'ın doğum tarihi 26 şubat 1996 yılıdır. 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.

İlayda alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?, i̇layda alişan boyu, kilosu, biyografisi, rol aldığı diziler 26 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açan i̇layda alişan, 1.58 metre boyunda, 49 kilo ve. İlayda alişan (born 26 february 1996) is a turkish actress. İlayda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğmuştur. İlayda was born in 01 january 1996 in istanbul, is a turkis actress and tv personality. Bilgi üniversitesi moda tasarım bölümünde eğitimine devam etmektedir.

İlayda Alişan on Instagram: "fakat soğuk ️🐰" in 2020 ...
İlayda Alişan on Instagram: "fakat soğuk ️🐰" in 2020 ... from i.pinimg.com
Eğitim ve öğrenimine i̇stanbul'da başladı. İlayda alişan çukur akşın ve masumiyet ela karakterleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. İlayda alişan'ın doğum yeri i̇stanbul ilidir. İlayda alişan (born 26 february 1996) is a turkish actress. İlayda alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?, i̇layda alişan boyu, kilosu, biyografisi, rol aldığı diziler 26 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açan i̇layda alişan, 1.58 metre boyunda, 49 kilo ve. İlayda alişan, 1 ocak 1996 doğumlu türk oyuncudur. Serçe sarayı, bana sevmeyi anlat, çukur, hakan muhafız, şampiyon gibi projelerde yer alan i̇layda alişan kimdir?kanalımıza abone olmayı unutmayın. Anne tarafından erzincanlı, baba tarafından trabzonludur.

Kimilerinin çukur dizisinden tanıdığı şimdilerde ise şampiyon adlı dizide neslihan karakterini canlandıran i̇layda alişan kimdir?

Kamera karşısına ilk kez bir çocuk sevdim isimli dizi ile geçen i̇layda alişan, eğitimlerine devam bir çocuk sevdim isimli diziden sonra pek çok yapımda yer alan i̇layda alişan, dizide merve karakterini. 27 şubat 1996, i̇stanbul), türk aktris. İlayda alişan 26 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Turkish actress ilayda alişan #bestylemagazine shoots #ilaydaalişan #ilaydaalisan #turkishcelebrities #turkishactor. Masumiyet dizisinin ela'sı i̇layda alişan ile kapak çekiminde buluştuk. Liseyi behçet kemal çağlar lisesi'nde tamamladıktan sonra üniversite için çalışmaya başladı. Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler… i̇layda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğmuştur. 2011 yılında bir çocuk sevdim. İlayda alişan, 1 ocak 1996 doğumlu türk oyuncudur. İlayda was born in 01 january 1996 in istanbul, is a turkis actress and tv personality. She is a graduate of behçet kemal çağlar high school. İlayda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğdu. İlayda alişan height, weight, age, net worth, career, dating, body statistics & facts.

İlayda alişan bir çocuk sevdim adlı dizide merve karakterini canlandırmıştır. Ilayda alisan was born on january 1, 1996 in istanbul, turkey. İlayda alişan, 17 ocak 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. İlayda alişan'ın kaç yaşında olduğunu merak ediyorsanız i̇layda alişan'ın doğum tarihi 26 şubat 1996 yılıdır. Behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitimini tamamlayan güzel oyuncu küçük yaşlarda oyunculukla tanışmıştır.

Serçe Sarayı Dizisi Sinem - İlayda Alişan Kimdir? - Kim ...
Serçe Sarayı Dizisi Sinem - İlayda Alişan Kimdir? - Kim ... from 2.bp.blogspot.com
İlayda alişan 26 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. 26 şubat 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Serçe sarayı, bana sevmeyi anlat, çukur, hakan muhafız, şampiyon gibi projelerde yer alan i̇layda alişan kimdir?kanalımıza abone olmayı unutmayın. 4,324 likes · 141 talking about this. Kamera karşısına ilk kez bir çocuk sevdim isimli dizi ile geçen i̇layda alişan, eğitimlerine devam bir çocuk sevdim isimli diziden sonra pek çok yapımda yer alan i̇layda alişan, dizide merve karakterini. Bir çocuk sevdim adlı dizide birini oynayan 1996 doğumlu kız. İlayda alişan bir çocuk sevdim adlı dizide merve karakterini canlandırmıştır. ♡ like or reblog if you save;

27 şubat 1996, i̇stanbul), türk aktris.

27 şubat 1996, i̇stanbul), türk aktris. İlayda alişan haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan i̇layda alişan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası. İlayda alişan'ın doğum yeri i̇stanbul ilidir. Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler… i̇layda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğmuştur. Turkish actress ilayda alişan #bestylemagazine shoots #ilaydaalişan #ilaydaalisan #turkishcelebrities #turkishactor. People who liked ilayda alisan's feet, also liked İlayda was born in 01 january 1996 in istanbul, is a turkis actress and tv personality. Damla demir adlı kullanıcının koleksiyonu. İlayda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğdu. İlayda alişan behçet kemal çağlar lisesi'nde ve. İlayda alişan bir çocuk sevdim adlı dizide merve karakterini canlandırmıştır. İlayda alişan (showtv.com.tr, 09.04.2018), trt 1 şampiyon oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizibilgi.tv, haberport.com, dizioyuncu.com, 06.09.2019), i̇layda alişan. İlayda alişan, 17 ocak 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi.

İlayda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğmuştur i̇layda alişan. İlayda alişan'ın doğum yeri i̇stanbul ilidir.